Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • taepper til stue
 • Tæpper til stuen og tæpper dagligstue

  2258 Produkter

  2258/2258 Resultater

  Hyggelige tæpper til stuen - Stilfuldt og smukt

  Med et gulvtæppe til stuen får du et stilfuldt gulvtilbehør med mange talenter i dit hjem: Ud over hygge og komfort for dine fødder udstråler et tæppe i stuen sin helt egen charme og dæmper samtidig støj. Du kan købe det i mange forskellige designs, farver, former og bunhøjder

  Gennemse vores alsidige udvalg til din stue online nu og find et tæppe, der passer perfekt til dig og din indretningsstil - fra minimalistisk til rustikt til luksuriøst moderne. "

  Tips til dit nye tæppe til stuen

  Stuen er centrum i dit hjem. Det er her, du slapper af og tilbringer tid med dine kære. Et tæppe skaber en hyggelig atmosfære, holder dine fødder varme, afrunder din indretningsstil perfekt eller giver et spændende statement med ekstravagante designs. Vil du gerne købe et gulvtæppe til stuen? Vores oplysninger om pølhøjde, materiale, farve og mønster vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. 

  Find et look, der passer til dig

  Med et tæppe i din stue kan du udtrykke din personlighed og skabe et tilbagetog på samme tid. Uanset om det er et gulvtæppe til stuen i grå, beige eller som et farverigt blikfang: Få et unikt gulvtilbehør i dine fire vægge!

  • Plejevenligt og naturligt: Med et tæppe af (træ)uld, sisal eller jute kan du give din stue det sidste touch. De naturlige materialer gør sig særligt godt i rum med minimalistisk eller rustik indretning. Men de passer også godt til andre stilarter. Desuden er tæpper af naturfibre robuste og særligt holdbare.

  • Blødt og stilfuldt: Uanset om det er praktiske stengulve eller elegant parket - et hyggeligt højfloret tæppe fremhæver ethvert gulv og lader dig gå på luft. Den lange luv er ikke kun behageligt blød for fødderne, men er også et visuelt statement.

  • Moderne og farverigt: Med farverige tæpper og geografiske mønstre kan du skabe en munter stemning i din stue. Gør dem iøjnefaldende ved at kombinere dem med enkle stykker eller gå efter en spændende blanding af stilarter. 

  • Stilfuldt og elegant: Lyse tæpper i farver som grå eller beige giver din stue en moderne og luksuriøs atmosfære. De passer til enhver indretningsstil.

  • Vaskbare stykker: Vaskbare stuetæpper er stilfuldt gulvtilbehør, der også er særligt nemt at rengøre - ideelt til familier eller kæledyrsejere.

  Pas på dit gulvtæppe til stuen

  Hvis du vil have glæde af dit gulvtæppe i stuen så længe som muligt, skal du tage støvsugeren op regelmæssigt for at rengøre og vedligeholde det. Ud over at støvsuge er det også nyttigt at slå tæppet udvendigt fra tid til anden for at fjerne yderligere støv og snavs.

  Kig på de specifikke plejeanvisninger på etiketten for at rengøre dit stuetæppe korrekt afhængigt af materialet. Hvis enkle hjemmemidler ikke er nok, anbefaler vi vores tæpperensere til alle tæppematerialer undtagen fløjl, silke, corduroy og viskose. 

  Find den rigtige tæppestørrelse til din stue

  Ikke kun farven, designet og materialet på et tæppe bidrager til atmosfæren i dit rum, størrelsen har også indflydelse på effekten af det. Tre enkle spørgsmål vil hjælpe dig med at afgøre, om et 200 x 300 cm eller 160 x 230 cm stort gulvtæppe til stuen er mere egnet til dit hjem:

  1. Hvor stort er dit værelse?

  2. hvor står dine møbler?

  3. hvordan vil dine møbler blive sat i scene?

  Hvis din stue er særlig stor, skal du vælge et stort og hyggeligt tæppe. Det vil harmonisk kombinere dit sofahjørne og andre siddemøbler som puffer eller taburetter. Hvis du ønsker at indrette små rum, er det en god idé at placere stuetæppet direkte foran sofaen eller at placere forbenene på det.

  Hvis du vil have flere tips til, hvordan du hurtigt og nemt kan bestemme tæppets størrelse til forskellige stuer, kan du se vores størrelsesguide.

  Køb tæpper til stuen online hos benuta

  Vil du gerne købe et tæppe til stuen for at pynte dit hjem? Så er du i trygge hænder hos os! Vi tilbyder dig et stort udvalg af tæpper til stuen i forskellige prisklasser - fra prisvenlige modeller til luksusstykker. Gennemse vores benuta shop og opdag straks tilgængelige tæpper i populære designs, farver og former.

  Ud over en top service kan du også se frem til en udvidet returret på 60 dage - så din ordre altid er så enkel og ukompliceret som muligt, hvis du skulle beslutte dig for at returnere den.