Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • moderne taepper>
 • taepper kortluvet
 • Tæpper med kort luv

  1115 Produkter

  1115/1115 Resultater

  Oplev kortluvede tæpper hos benuta

  Kortluvede tæpper fra benuta er ikke kun praktiske, men med deres relativt glatte overflade kan de også fremhæve sofistikerede mønstre og designs på bedste vis. I modsætning til tæpper med dybe luv, som er svære at gengive komplicerede mønstre på grund af deres luvstruktur, er kortluvede tæpper næsten ikke begrænsede i denne henseende. De er derfor ekstremt populære til at vise smarte motiver og designs, som du kan bruge til at sætte prikken over i'et i rum og fremhæve din individuelle stil. De evige favoritter blandt tæppedesigns er stadig stribede og ternede mønstre samt abstrakte geometriske mønstre, som ser godt ud sammen med moderne møbler og møbler i retrostil. Disse boligstile kan også perfekt suppleres med kortluvede tæpper i det trendy chevron-look, hvis slående zigzag-linjer pryder møbler, tøj, tapet og tilbehør såvel som tæpper denne sæson.

  Vintage-tæpper er stadig meget trendy med deres lidt slidte look og klassiske ornamentale motiver, der giver det velkendte indtryk, at de har været i brug i nogen tid. De passer til mange forskellige indretningsstile, f.eks. den afslappede boho-stil eller den romantiske shabby chic, som omfatter vintageelementer i lyse farver samt sarte blomsterdesign og klassiske printmønstre. En klassiker og allrounder blandt kortluvede tæpper er sisaltæppet, som er lavet af naturlige fibre og er ekstremt robust og slidstærkt.


  Lad dig inspirere

  Dit nye yndlingstæppe er måske kun et klik væk. Gennemse vores store udvalg af moderne tæpper, og lad dig inspirere. Uanset hvilken stil du er på udkig efter, har benuta kærligt designede tæpper, herunder

  • Spændende geo-mønstre

  • Smukke blikfang i mange lyse farver

  • Subtile naturlige designs

  • Klassiske og moderne vintage-modeller

  Tæpper med kort luv vs fladvævede tæpper

  Fladvævede tæpper er tæpper, der udelukkende består af selve tekstilvævningen og ikke har nogen ekstra luv. Det giver disse modeller en ekstremt fast struktur og gør dem meget slidstærke. Fladvævede tæpper er ofte fremstillet af syntetiske fibre og har et smukt rustikt look med deres sisalagtige udseende. Den høje modstandsdygtighed og forarbejdningen af syntetiske fibre gør dem til det perfekte udendørstæppe til haven, altanen eller terrassen. På grund af den manglende luv er design og farver som regel enkle.


  Tæppe med kort luv som en visuel forbindelse

  Tæpper med kort luv bruges også ofte som broer. Det er mindre tæppeformater (ca. op til 1 meter i længden), som bruges til at "bygge bro" over mindre afstande. De bruges ofte i kortere korridorer, og her er fladvævede tæpper, der er lette at vedligeholde, naturligvis særligt velegnede. I større gange bruger man som regel aflange eller længere formater som tæppeløbere. I soveværelset er det derimod bedre at bruge små formater med høj luv som sengetæpper for at holde fødderne varme på laminat- eller parketgulve. I sidste ende er kortluvede tæpper dog ægte allroundere, der kan bruges overalt.


  Kortluvede tæpper i mange former og farver

  I vores online shop kan du finde et tæppe med kort luv til en lav pris og i alle tænkelige farver og former og til en lang række formål. Nogle gange har man brug for et firkantet tæppe til at pifte mindre rum op eller til at lægge under et firkantet sofabord. Alle, der er på udkig efter et trendy design til køkkenet, vil nyde en robust køkkenløber, der er nem at vedligeholde. Runde tæpper gør en god figur i soveværelser, gange eller stille læsehjørner og tilføjer et strejf af hygge til interiøret. I sidste ende er det dog op til din egen smag at afgøre, om dit tæppe skal være firkantet, rundt, aflangt, diskret eller designet med iøjnefaldende motiver.

  Hvad angår valg af farver, er der ingen grænser hos benuta! Leg med forskellige farvenuancer, og skab en hyggelig stemning, præcis som du vil have den. Et kortluvet tæppe i gråt ser for eksempel godt ud til den populære Scandi-stil, men også til det trendy industrielle look. God fornøjelse med at browse, shoppe og style!

  Lyse nuancer: kortluvede tæpper i beige, grå og meget mere

  Nogle af vores bestsellere er ægte allroundere og passer harmonisk ind i enhver indretningsstil. Vi taler om beige kortluvede tæpper, men du kan også nemt kombinere grå eller hvide modeller på en stilfuld måde. Gå på opdagelse online nu og find kortluvede tæpper i beige, grå, hvid og creme i relief- og vaffelstrukturer eller diskrete linjer og print.


  Naturlige farveklatter: kortluvede tæpper i grøn

  Har du lyst til lidt farve? Hvad med et stilfuldt tæppe med kort luv i f.eks. grøn? Det udstråler naturlig charme på dine fire vægge, og du kan kombinere det smukt med elementer af træ, raffia, jute og sisal. Læg et mørkegrønt tæppe med kort luv i soveværelset som sengetæppe, og skab en beroligende atmosfære i rummet - det er et godt sted at slappe af. Med et kortluvet tæppe i pastelfarver eller frodige grønne toner i stuen kan du bringe mere liv og glæde ind i rummet. Prøv dig frem, og leg med farverne i dit hjem.

  Stilfulde tæpper med kort luv til stuen

  Det praktiske ved gulvtilbehør med kort luv er, at de er nemme at pleje: Du kan hurtigt støvsuge krummer op, genkende pletter med det samme og behandle dem med et tæpperensemiddel. Det er derfor, kortluvede tæpper er perfekte til stuen. Det er bedst at vælge en model lavet af uld eller bomuld, og dit kortluvede stuetæppe vil være behageligt under fødderne på trods af den korte vævning. Hvis du vil have en mere hyggelig fornemmelse, anbefaler vi en fluffy shaggy-model.