Spring
 • Home>
 • moderne taepper>
 • taepper kortluvet
 • Tæpper kortluvet

  1861 Produkter

  1861/1861 Resultater

  Moderne tæpper

  Moderne tæpper fra benuta er meget funktionelle og bringer fine mønstre og designs ind i dit hjem takket være deres flade luv. Derfor kaldes de også for tæpper med kort luv eller tæpper med lav luv. I modsætning til shaggy tæpper, hvor filigranmønstre er vanskelige at afbilde på grund af deres ujævne løjestruktur, sætter moderne tæpper næsten ingen grænser. De kan derfor bruges på mange forskellige måder: på grund af deres korte luv er de velegnede som tæpper til spisestuer eller stuer, da der nemt kan placeres møbler på dem. Et moderne tæppe er et populært boligtilbehør, som ofte er designet i en elegant stil og dekoreret med trendy design, der giver et rum det sidste touch og fremhæver dets individuelle stil. Stribe- og ternede designs er stadig blandt de evigt grønne, ligesom abstrakte geometriske designs, der passer perfekt til moderne og retro-stilinteriør og -møbler. Disse indretningsstile suppleres også perfekt af moderne tæpper, der er dekoreret med trendy chevronmønstre. Ud over tæppedesigns dækker de karakteristiske zigzaglinjer også en række andre ting, herunder møbler, tøj, tapeter og tilbehør. Vintage-tæpper er også ret populære, da deres blødt slidte udseende og de traditionelle ornamentale mønstre skaber et udseende som et gammelt arvestykke. De passer også fint sammen med en række indretningsstile som f.eks. den afslappede boheme-stil eller den romantiske shabby chic-stil, hvoraf sidstnævnte hovedsageligt består af fine blomstermønstre og klassiske printmønstre ved siden af vintageelementer i lyse nuancer. Sisaltæpper, der er fremstillet af naturfibre, er en ægte klassiker og en all-rounder blandt moderne tæpper.

  Fladvævede tæpper

  Et tæppe, der betegnes som et fladvævet tæppe, består kun af et vævet stof og ikke af en ekstra luv. Disse modeller har derfor en meget robust og robust overflade. Ofte er fladvævede tæpper fremstillet af syntetiske fibre og skaber en smuk rustik effekt med deres sisal-lignende look. Takket være denne store holdbarhed og håndværksmæssige kvalitet er fladvævede tæpper de perfekte udendørs tæpper, der egner sig til din have, terrasse og gårdhave. Design og farver er normalt diskrete på grund af den manglende bunke - men hos benuta finder du ikke desto mindre trendy fladvævede designs, herunder stjernetæpper eller tæpper med bløde kanter.

  Små tæpper

  Moderne tæpper har også ofte form som små tæpper. Disse har normalt en længde på op til 1 meter og er meget værdifulde til at skabe små passager mellem korte afstande i dit hjem. Ofte er de placeret i små korridorer, hvortil de plejelette fladvævede tæpper er det perfekte match. Større korridorer er ofte indrettet med længere og længere modeller i form af løbere. I soveværelset bruges derimod små shaggy varianter som sengetæpper til at skabe en blød overflade på trægulve. Men når alt kommer til alt, er gangtæpper ægte allround-tæpper, som kan bruges overalt.

  Kvadratiske tæpper og andre former

  I vores onlinebutik tilbyder vi fornuftige moderne tæpper i mange forskellige farver og former til alle mulige formål. Nogle gange er man på udkig efter et kvadratisk tæppe til at dekorere små rum eller til at placere under et sofabord. Dem, der leder efter trendy tilbehør til deres køkken, vil få stor glæde af de plejelette og robuste køkkentæpper. Runde tæpper ser derimod godt ud i soveværelset og gangen, men giver også dybde til læsehjørnet og skaber en behagelig atmosfære i enhver indretning. I sidste ende er det dog op til alles smag at afgøre, om et firkantet tæppe, et rundt, et langstrakt, et diskret eller et med et iøjnefaldende design skal pryde deres hjem.

  ,