Leveringstijd: i øjeblikket ca. 5-7 dage | Udvidet ret til retur: 60 dage | Hjælp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EKSTRA*
FÅ DIN RABATKODE NU

Fladvævet tæpper

Varer 1-96 af 792

Side

Varer 1-96 af 792

Side

Varer 1-96 af 792

Fladvævede tæpper

Fladvævede tæpper er normalt ikke det første, man tænker på, når man overvejer at anskaffe sig et nyt tæppe. Fladvævede tæpper er dog ofte et godt alternativ til tæpper shaggy. Takket være deres unikke form er de forbløffende varierede og skaber en forfriskende og varieret atmosfære i ethvert boligområde. Mønstrene og designene på disse originale tilbehør er lige så karakteristiske som deres form. Retro stil, klassiske eller vintage tæpper - fladvævede tæpper er meget fleksible og supplerer moderne og klassiske stilarter i indretningen. Deres udseende giver desuden en stor kontrast til firkantede kanter og lige konturer, hvilket skaber et hyggeligt og indbydende hjem, hvor du føler dig fuldstændig tryg.

 

Fladvævede tæpper i et bredt udvalg

Flatweave tæpper fås i et fantastisk udvalg af størrelser og tilpasses til ethvert rum. Når man indretter mindre opholdsrum, bør man huske på ikke at fylde dem med for mange møbler eller for meget tilbehør. Derfor er små fladvævede tæpper det perfekte valg til sådanne rum: De tilføjer et livligt farvesprøjt uden at være påtrængende. Store fladvævede tæpper er derimod den ideelle løsning til store eller åbne rum. Det nyttige ved fladvævede tæpper: Sammenlignet med firkantede designs, som f.eks. tæppeløbere, er de meget pladsbesparende og har en vidunderlig opløsende effekt på hele indretningen.

 

Fladvævede tæpper: Mangfoldighed af design og farver

Tekstiltiltilbehør og især fladvævede tæpper er nøglen til en smuk atmosfære i hjemmet. De flatweave til enhver indretningsstil og udstråler varme og hygge, som du ikke vil gå glip af - især ikke i en stue eller et soveværelse. Flatweave shaggy tæpper giver en meget positiv effekt i disse områder, da deres shaggy bunke, som ofte er fremstillet af uld eller syntetiske fibre, giver et behageligt blødt træf og stor komfort.

 

Fladvævede tæpper med en særlig gnist

Fladvævede tæpper findes i et stort udvalg af former og farver. Farverige fladvævet tæpper er også ganske imponerende og særligt velegnede til køkkener, kontorer eller større gange. Fladvævede bomuldstæpper har en meget naturlig charme og kommer til sin fulde ret i andre områder af dit hjem som f.eks. spisestuen. Et fladvævet tæppe af syntetiske fibre passer perfekt til et badeværelse. Kolde flisegulve forvandles smukt takket være farvede accenter i form af flatweave-bademåtter, der skaber en hjemlig atmosfære og varme.  Uanset om de er store, små, ensfarvede eller dekoreret med et moderigtigt mønster, er fladvævede tæpper en opmuntring for ethvert boligområde.

* Gælder for alle nye nyhedsbrevsabonnenter. Kuponen er gyldig i fire uger fra registrering. Ingen minimumsværdi for bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponer. Ingen cashback tilgængelig.