Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • fladvaevet taepper
 • Fladvævet tæpper

  1023 Produkter

  1023/1023 Resultater

  Fladvævede tæpper hos benuta

  Fladvævede tæpper er normalt ikke det første, man tænker på, når man overvejer at anskaffe sig et nyt tæppe. Fladvævede tæpper er dog ofte et godt alternativ til tæpper shaggy. Takket være deres unikke form er de forbløffende varierede og skaber en forfriskende og varieret atmosfære i ethvert boligområde. Mønstrene og designene på disse originale tilbehør er lige så karakteristiske som deres form. Retro stil, klassiske eller vintage tæpper - fladvævede tæpper er meget fleksible og supplerer moderne og klassiske stilarter i indretningen. Deres udseende giver desuden en stor kontrast til firkantede kanter og lige konturer, hvilket skaber et hyggeligt og indbydende hjem, hvor du føler dig fuldstændig tryg.

  Fladvævede tæpper i et bredt udvalg

  Flatweave tæpper fås i et fantastisk udvalg af størrelser og tilpasses til ethvert rum. Når man indretter mindre opholdsrum, bør man huske på ikke at fylde dem med for mange møbler eller for meget tilbehør. Derfor er små fladvævede tæpper det perfekte valg til sådanne rum: De tilføjer et livligt farvesprøjt uden at være påtrængende. Store fladvævede tæpper er derimod den ideelle løsning til store eller åbne rum. Det nyttige ved fladvævede tæpper: Sammenlignet med firkantede designs, som f.eks. tæppeløbere, er de meget pladsbesparende og har en vidunderlig opløsende effekt på hele indretningen. Ud over dette gulvtilbehør kan du også finde stilfulde kortluvede tæpper i benuta-butikken.

  Gå på opdagelse online, og lad dig inspirere af vores mange forskellige designs, farver, former og størrelser. Vi tilbyder trendy tæpper såvel som klassiske og tidløse tæpper til enhver bolig:

  • Populære størrelser: Ud over små fladvævede tæpper i 70x140 cm tilbyder vi også medium- og XXL-versioner. Så du kan skabe et fantastisk visuelt højdepunkt i ethvert rum.

  • Mange farver: Fra A for antracit til Z for sart rosa - hos benuta finder du den farvenuance, der passer perfekt til dig og din indretningsstil.

  • Forskellige former: Uanset om det er en fladvævet løber til gangen eller en rektangulær model under spisebordet. Hos benuta finder du den perfekte form til ethvert rum.

  • Flotte designs: Moderne, klassisk eller ekstravagant? Fra skandinaviske stilarter til boho chic og monokrome prints, vi tilbyder dig et stort udvalg af fladvævede designs.

  Fladvævede tæpper: Mangfoldighed af design og farver

  Tekstiltiltilbehør og især fladvævede tæpper er nøglen til en smuk atmosfære i hjemmet. De flatweave til enhver indretningsstil og udstråler varme og hygge, som du ikke vil gå glip af - især ikke i en stue eller et soveværelse. Flatweave shaggy tæpper giver en meget positiv effekt i disse områder, da deres shaggy bunke, som ofte er fremstillet af uld eller syntetiske fibre, giver et behageligt blødt træf og stor komfort.

  Fladvævede tæpper med en særlig gnist

  Fladvævede tæpper findes i et stort udvalg af former og farver. Farverige fladvævet tæpper er også ganske imponerende og særligt velegnede til køkkener, kontorer eller større gange. Fladvævede bomuldstæpper har en meget naturlig charme og kommer til sin fulde ret i andre områder af dit hjem som f.eks. spisestuen. Et fladvævet tæppe af syntetiske fibre passer perfekt til et badeværelse. Kolde flisegulve forvandles smukt takket være farvede accenter i form af flatweave-bademåtter, der skaber en hjemlig atmosfære og varme.  Uanset om de er store, små, ensfarvede eller dekoreret med et moderigtigt mønster, er fladvævede tæpper en opmuntring for ethvert boligområde.

  Køb fladvævede tæpper online

  Så dit nye fladvævede tæppe kan være brunt, beige, hvidt eller grønt. Uanset hvilken farve du foretrækker, om det er skandinaviske eller moderne tæpper - hos benuta finder du det tæppe, du kan lide. Vores online shop for tæpper tilbyder dig ikke kun et stort udvalg af materialer, men også et ekstraordinært udvalg af forskellige størrelser, så der kan findes en tæppeløber til alle individuelle behov.