Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.

Vores mærker. Din stil. Dit tæppe.

Dit hjem - det er dig. Dit interiør viser din livsstil og alle dine facetter. Med vores brands finder du et tæppe, der virkelig passer til dig. Skab et hjem, der har lige så meget personlighed som dig.

Naturlighed, mindfulness, indre balance og gennemsigtighed har formet benuta Pure. Tæpper og tilbehør fra dette mærke er lavet af naturlige, holdbare eller genanvendte materialer - til bevidst indretning med udsigt til fremtiden.

Hitta frid

Moderne design møder vedligeholdelsesvenlige materialer - tæpper og tilbehør fra dette mærke holder til et farverigt familieliv. Uanset om det er til tobenede eller firbenede venner, børn eller voksne - benuta Nest er der for alle.

Følelse af sikkerhed

De nyeste trends og kreative designs, der er sjove at se på - benuta Pop er mærket for interiørelskere med en unik stil. Oplev tæpper og tilbehør til ethvert budget, der tilføjer individualitet til dit hjem. Giv udtryk for dig selv!

Sæt trends

Eksklusive designs, udvalgte materialer og omhyggeligt håndværk er kendetegnende for Finest-kvaliteten. Tæppekollektionerne fra dette mærke opfylder særlige krav til boligen og et interiør af høj kvalitet.

Oplev luksus

Vores Lytte-brand skaber et beskyttet og kærligt hjem, hvor børn kan udvikle sig frit. Fantasifulde designs, tæpper, der er nemme at holde, og sødt tilbehør indbyder til ubekymret leg, tumlen og drømme.

Find legekammerater