Spring
 • Home>
 • stribede taepper
 • Stribede tæpper

  238 Produkter

  238/238 Resultater

  Stribede tæpper til tidløs elegance

  Uanset hvilken indretningsstil dit hjerte banker for - et stribet gulvtæppe får ethvert rum til at se større ud og giver det tidløs elegance. Uanset om det er minimalistisk, maritimt eller landlig stil - tæpper med striber fås i et stort udvalg af forskellige stilarter og farver. Det er nemt at finde et design, der passer til din individuelle indretningsstil.

  Hvis du kombinerer dit stribede tæppe med en matchende pude med striber, vil du samle mønstret op igen og skabe en velkoordineret og spændende atmosfære. Det livlige design gør sig særligt godt i stuen eller udendørs. Nå, har du fået smag for det? Så finder du et stort udvalg af stuetæpper og udendørs tæpper i striber, men også mange andre stilarter i vores shop. Gør det behageligt for dig selv, og kig dig omkring efter dine favoritter.

  Fantastisk farveudvalg til enhver stil

  Stribede tæpper fås i mange former og farver - der findes en passende model til enhver indretningsstil. Et betagende udvalg af boligtilbehør i forskellige farvekombinationer og designs venter på dig i benuta-shoppen. Vi fortæller dig, hvordan du bedst kombinerer disse specielle tæpper.

  • Farverige iøjnefaldende stribetæpper ser særligt godt ud i rene interiører, men passer også perfekt ind i en farverig indretning.

  • Stribede designs i mørkeblå og hvidt giver dit hjem et maritimt præg. Kombiner matchende puder og tæpper for at få et sammenhængende look.

  • Sort/hvid-stribede tæpper tilføjer et monokromt touch, der passer perfekt ind i et moderne og elegant hjem.

  • Subtile farver og minimalistiske linjer er ideelle til Skandi-stilen.

  • Stribede tæpper i naturlige farver supplerer en rustik landlig stil.

  Køb stribede tæpper online hos benuta

  Ønsker du at købe et stribet tæppe? Så er du sikker på at finde dit nye yndlingsstykke hos os. I vores online shop har vi et stort udvalg i forskellige størrelser, farver og former. Dit nye tæppe bliver leveret hurtigt og bekvemt til dit hjem. Hvis du ombestemmer dig, kan du nemt returnere det til os inden for 60 dage.

  Gå på opdagelse i vores smukkeste designs nu og giv dit hjem et nyt look med et stilfuldt stribet tæppe!