Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.

Tæpper i 300x400 cm

Produkter

  / Resultater

  Find det perfekte tæppe i 300 x 400 cm

  Indret stuen på ny

  Leder du efter en stilfuld opgradering til din store stue? Et tæppe på 300 x 400 cm kan være løsningen! Dette gulvtilbehør i stort format ser ikke kun stilfuldt ud, men tilføjer også komfort og varme til dit rum. Sæt scenen for din sofa eller spiseplads med en model på 300 x 400 cm. Hos benuta finder du et stort udvalg af farver, former og design - lige til din indretningsstil. Gå på opdagelse online nu og se selv.
  Leder du stadig efter inspiration til dit nye møbel? Vi tilbyder et stort udvalg af tæpper i 300 x 400 cm i:

  • Forskellige materialer: Uanset om det er uld, bomuld, viskose eller syntetiske fibre - hvert materiale har særlige egenskaber. Uld og bomuld regulerer f.eks. rumtemperaturen og er særligt velegnede til allergikere. Mens syntetiske fibre er meget mere holdbare og nemme at pleje.

  • Mange forskellige farver: fra neutrale beige toner til stærke farver i grøn, rød eller blå. Farvepaletten på dit tæppe skaber en særlig atmosfære i din stue. Du kan skabe en livlig kontrast med tæppet på 300 x 400 cm eller lade det smelte sammen med møblerne for et roligt look.

  • Forskellige stilarter og mønstre: Et spændende mønster giver dit rum mere dybde og liv. Det er indbydende og passer til minimalistiske indretningsstile. Mens et shaggy tæppe giver dit hjem en følelse af komfort, er en orientalsk model i berber- eller nepalesisk stil et godt stilbrud til en moderne indretning eller til at understrege din klassiske indretningsstil.

  Forskønnelse af terrasse, balkon og have

  Så snart sommeren kommer, er det tid til at indrette dit uderum og forberede dig på de varme sommernætter. Et udendørs tæppe i 300 x 400 cm vil hjælpe dig med at gøre netop det! Uanset om det er i et legende boho-look eller som en vintage-variant: Et stilfuldt gulvtilbehør skaber en god atmosfære, der inviterer dig og dine venner til at slappe af og nyde. Hyggelige grillaftener eller fester bliver dobbelt så sjove. Et tæppe på 300 × 400 cm er særligt velegnet til terrassen eller haven, da det understreger rummeligheden. Et loungehjørne eller en spiseplads kan indrettes perfekt med én model. Tæppets farve, stil og form er helt op til dig - beige, blå, grøn, grå og meget mere!

  Er du på udkig efter en mindre version? Så tag et kig på vores 250x350 cm tæpper eller vores 200x300 cm tæpper. De er også velegnede til store opholdsrum, men er mindre end 300x400cm-tæpper.

  300 x 400 cm tæpper til ethvert budget og enhver stil

  Synes du, at et stort tæppe på 300 x 400 cm er en dyr investering? Det behøver ikke altid at være tilfældet! Hos os kan du finde gulvtilbehør til ethvert budget. Især vores benuta POP-kollektioner er billigere - du finder også gode tilbud på de store tæppestørrelser som 300 x 400 cm. Vi lægger stor vægt på et fair forhold mellem pris og ydelse. Se selv efter.

  Køb tæpper 300 x 400 cm hos benuta

  Hos benuta finder du et alsidigt udvalg af former, størrelser og farver. For eksempel stilfulde tæpper i 300 x 400 cm. Uanset om det er til stuen eller udendørsområdet - hos benuta finder du det perfekte stykke i mange forskellige farver og stilarter. Og det bedste ved det hele? Vi lægger stor vægt på et fair forhold mellem pris og ydelse og tilbyder dig også billigere tæpper i 300 x 400 cm & Co. Gennemse vores sortiment online nu, og bliv inspireret af vores store tæpper!