Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • geometriske taepper
 • Geometriske tæpper

  411 Produkter

  411/411 Resultater

  Moderne tæppetrend: Geometriske motiver

  Har du brug for variation i dit hjem? Så er tæpper med geometriske mønstre lige noget for dig! De sætter visuelle accenter og bringer et frisk pust ind i dine fire vægge på ingen tid. Ud over cremefarvede varianter finder du også geometriske tæpper i blå, grå, pink eller farvestrålende farver i vores online shop. Lad dig inspirere af vores store udvalg og opdag dine nye yndlingsstykker til lave priser!

  Fordelene ved geometriske tæpper på et overblik

  • Tæpper med geometriske mønstre giver din indretning et individuelt præg.

  • Du kan kombinere mønstrene fleksibelt med enhver indretningsstil

  • De fremhæver ethvert rum og gør det mere interessant

  Sådan sætter du scenen med geotæpper

  Er du stadig usikker på, om et geometrisk tæppe passer ind i dit hjem? Det er ved at ændre sig. For designs med geomønstre er super alsidige og passer til forskellige indretningsstile. Og det er sådan, det fungerer:

  Geometri som indretningsstil

  Geomønstre har længe været trendy inden for indretning. Med deres klare linjer og stærke kontraster bringer du dynamik og friskhed ind i dit rum. Og det bedste er - udvalget er enormt! Ud over små dekorative elementer som vaser, puder eller puffer kan du også kombinere større tilbehør som billeder, møbler og tæpper stilfuldt i geo-looket.

  Især med tæpper i geometriske mønstre gør du et unikt statement. Uanset om det er en puristisk indretning, industriel stil eller skandi-look: et tæppe med et geometrisk mønster passer altid. Tip: For at skabe en spændende atmosfære kan du vælge tilbehør, der tager det geometriske mønster på dit tæppe op. Enkle stykker i ensfarvede farver giver derimod dit tæppe i geometrisk design nok plads til at skinne.

  Skandinavisk stil

  Den populære skandinaviske stil trives med klare linjer og naturlige designs og sikrer dermed lethed og friskhed i dine fire vægge. Hos benuta finder du et stort udvalg af skandinaviske tæpper, der passer perfekt ind i looket. Hvis du ønsker at tilføje et visuelt højdepunkt til det rene look, er et tæppe med et geometrisk mønster perfekt. Især sorte og hvide geotæpper understreger det reducerede design af dine møbler og fremhæver naturmaterialer som træ, læder og naturfibre på bedste vis. Giv det et forsøg!

  Minimalistisk stil

  I lighed med Skandi-looket er den minimalistiske stil også kendetegnet ved enkle og klare former. Rene og reducerede møbler og tilbehør er særligt velegnede til denne stil. Men for at tilføje noget dybde og dimension til looket er tæpper i geometrisk stil en perfekt mulighed. Geomønstre passer med deres lige linjer og regelmæssige mønstre perfekt ind i det minimalistiske helhedslook og skaber samtidig et spændende blikfang. Tip: Vælg ensfarvede mønstre for et moderne tone-i-tone-look. Hvis du vil iscenesætte dit nye geotæppe som en nøglespiller i dine fire vægge, er det bedst at gå efter farverige modeller.

  Køb et tæppe med et geometrisk mønster hos benuta

  Et tæppe med geometriske mønstre er in og bringer et frisk pust ind i dit hjem. Er du stadig på udkig efter det perfekte stykke? Så finder du helt sikkert dit nye yndlingsstykke i vores butik! Ud over det store udvalg af mønstre og størrelser tilbyder vi bekvem forsendelse direkte hjem til dig. Og hvis du ikke kan lide dit nye tæppe, kan du returnere til os inden for 60 dage.

  Gennemse et kæmpe udvalg online nu, og vælg din øjeblikkelige favorit.