Leveringstijd: i øjeblikket ca. 5-7 dage | Udvidet ret til retur: 60 dage | Hjælp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EKSTRA*
FÅ DIN RABATKODE NU

Gabbehtæpper

Varer 1-29 af 29

Varer 1-29 af 29

Varer 1-29 af 29

Gabbeh-tæpper

Sammenlignet med andre klassiske tæpper er Gabbeh-tæpper relativt abstrakte og farvestrålende kunstværker. Ligesom kelimtæpper eller berbertæpper fremstilles traditionelle Gabbeh-tæpper af nomader og anvendes til mange forskellige formål, f.eks. som et varmt sæde. Gabbeh-tæpper udmærker sig ved store farvefelter og er dekoreret med geometriske eller rige dyremønstre. Et udtryksfuldt og lyst farvevalg er også karakteristisk for gabbeh-tæpper. Traditionelle gabbeh-tæpper fremstilles af fåre- og gedeskind og farves udelukkende med naturlige farvestoffer. Gabbeh-tæpper fik deres egentlige boom i 90'erne.

 

Moderne gabbeh-tæpper

Fordi gabbeh-tæpper er blevet moderniseret i deres design, ligner de kun overfladisk de traditionelle tæpper. De er så populære på grund af deres legende og farverige design. I tilfælde af moderne gabbeh-tæpper er den typiske gabbeh-sammensætning, der er kendetegnet ved store og farverige felter, involveret. Overfladisk set ligner gabbeh-tæpper moderne tæpper i etnisk stil, og de er designet med levende rød eller blå. Det betyder, at de kan anvendes som et kontrastfyldt løber tæppe i boligområdet. Gabbeh-tæpper virker forfriskende, og de fanger alles opmærksomhed. Deres muntre design gør Gabbeh-tæpper til et af de mere populære boligtilbehør.

 

Stor mangfoldighed af gabbeh-tæpper

I benuta online shop kan du finde mange gabbeh-tæpper. Rige farver, forskellige mønstre og designs, forskellige stilarter: vælg mellem orientalsk inspirerede gabbeh-mønstre, moderne design med en kant eller gabbeh-tæpper med geometriske hvid-sorte mønstre. Vi tilbyder også et stort udvalg af moderne gabbeh-tæpper til enhver smag og ethvert rum. Hvordan ville det så være med et rundt tæppe med gabbeh-mønster? Gabbeh-tæppet beriger dit hus og din have og forskønner ethvert interiør med et mærkbart smukt accessoire.


Oplev smukke og prisbillige gabbeh-tæpper - blandt andet håndknyttede uldtæpper - online i benuta shop og gør dit hjem smukkere med en tidløs klassisk charme!

* Gælder for alle nye nyhedsbrevsabonnenter. Kuponen er gyldig i fire uger fra registrering. Ingen minimumsværdi for bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponer. Ingen cashback tilgængelig.