Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.

Tæpper i 120x170 cm

Produkter

  / Resultater

  Medium tæpper i 120 x 170 cm: Personlig stilnote til alle rum

  Leder du stadig efter det rigtige møbel til at give dit værelse mere personlighed? Eller ønsker du at omdekorere dit hjem? Et tæppe på 120 × 170 cm er den ideelle størrelse til små og mellemstore rum og vil forbedre ethvert område - stue, spisestue, soveværelse eller børneværelse. Gå på opdagelse i vores store udvalg af 120 x 170 cm modeller i forskellige farver, mønstre og stilarter, og vælg din favorit blandt vores mange små tæpper som vores flotte 80x150 cm-tæpper og meget mere!

  benuta Style Guide

  • Materiale: Valget af materiale sætter tonen i dit rum. Et fluffy shaggy tæppe giver dimension og hygge til enhver stue eller soveværelse, mens et 120 × 170 cm tæppe af uld eller bomuld udstråler naturlighed og skaber en rolig atmosfære. Andre naturfibre som jute eller sisal skaber også hyggelige øjeblikke med deres jordfarver. Farverige viskosetæpper eller syntetiske fibertæpper med stilfulde mønstre, der er oppe i tiden, giver liv til rummet. Oplev alle vores bomuldstæpper samt mange andre flotte modeller i naturfibre og syntetiske fibre i benutas online shop.

  • Farver og mønstre: Med farverne og mønstrene på dit gulvtilbehør bringer du din individualitet ind i dine fire vægge. Farverige modeller i 120 x 170 cm sætter scenen for din sofa i stuen eller dit soveområde - uden at være påtrængende. Farvekoordinerede puder, tæpper eller puffer sætter prikken over i'et på din indretningsstil. Du kan også skabe en helt særlig stemning med dit valg af tæppemønster: Hvis du for eksempel ønsker rene linjer i Skandi-stil, vil et stribet tæppe eller en model passe perfekt. Rul det 120 x 170 cm store tæppe ud i stuen, soveværelset eller spisestuen, og få ethvert rum til at skinne med blot et par enkle trin!

  120 x 170 cm tæpper til sjov og hygge på børneværelset

  Vores 120 x 170 cm tæpper er ideelle som legetæpper til dine børn. Med vores brede udvalg af børnetæpper i farverige varianter som grøn, blå, gul eller pink kan du skabe et sted, hvor de små kan lege og drømme. Hver model er designet med sans for detaljer og kan holde til et livligt familieliv. Uanset om det er et skytæppe, stjernetæppe eller med søde dyremotiver: Læg et tæppe i størrelser som 120 x 170 cm i legeværelset, og du kan skabe en munter atmosfære med kun få trin. Dimensionerne er ideelle til små og mellemstore rum.

  Udendørstæpper i 120 x 170 cm får udendørsarealer til at skinne

  Hos benuta finder du ikke kun et stort udvalg af trendy indendørstæpper, men også robuste modeller til udendørs brug. Hvis du vil forskønne din altan, terrasse eller have og har begrænset plads, er et udendørstæppe på 120 x 170 cm et godt valg. Modellen er ikke for stor og ikke for lille. Bring sommervibes til dit uderum med farverige boho-stilarter eller frynsede tæpper. Læg blot modellen på 120 x 170 cm foran dit sofa-landskab, og lad solen skinne på din mave i en hyggelig atmosfære. Hos benuta finder du et stort udvalg af 120 x 170 cm tæpper online i mange forskellige farver og stilarter - fra trendy nuancer af creme og beige til ekstravagante farver i grøn eller rød.

  Køb tæpper i 120 x 170 cm hos benuta

  Er du stadig på udkig efter det perfekte tæppe til dit hjem? Uanset om det er stuen, soveværelset, spisestuen eller børneværelset: Med et stilfuldt tæppe på 120 x 170 cm kan du sætte flotte accenter og skabe mere hygge i dine fire vægge. Vi tilbyder et udvalg af tæpper til ethvert budget. Du kan også finde billige 120 x 170 cm tæpper online. Fra Skandi- og Boho-design til geometriske mønstre og ensfarvede modeller i farver eller creme - hos benuta finder du din favorit og får den leveret hurtigt og bekvemt til din dør. God fornøjelse med at browse og shoppe!