Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • firkantede taepper
 • Kvadratiske tæpper / Firkantede tæpper

  16 Produkter

  16/16 Resultater

  Opdag firkantede tæpper

  Firkantet, praktisk, godt! Fra runde til rektangulære til ovale tæpper - tæpper findes i alle tænkelige former. Især hvis du elsker harmoni og balance og er på udkig efter et unikt blikfang, er et kvadratisk tæppe lige noget for dig! Hvis du ønsker, at dit nye tæppe skal være firkantet, kan du nemt finde det rigtige design i vores benuta shop.

  Hvad gør firkantede tæpper så specielle?

  Med kvadratiske designs er alle sider nøjagtig lige lange. Derfor er det kvadratiske tæppe især interessant til rum med manglende symmetri eller med kun begrænset plads. Et kvadratisk tæppe vil skabe ro, orden og klarhed i dit hjem takket være dets lige linjer. Tip: Brug en tæppeunderlag for at sikre, at det ikke glider og bliver en farlig snublefare. Grundlæggende anbefaler vi, at du vælger et tæppe, der harmonerer med planløsningen i dit rum. Hvis dit rum er rektangulært, er et rektangulært tæppe perfekt. Hvis det er kvadratisk, f.eks. et lille køkken, en gang eller en altan, vil et kvadratisk tæppe se super harmonisk ud. Det samme gælder for møbler: Et firkantet tæppe passer perfekt til f.eks. et firkantet spisebord.

  Som udgangspunkt anbefaler vi, at du vælger et tæppe, der harmonerer med rummets grundplan. Hvis dit rum er rektangulært, vil et rektangulært tæppe passe perfekt. Hvis det er kvadratisk, som f.eks. et lille køkken, en gang eller en altan, ser et kvadratisk tæppe i 160 x 160 cm eller 60 x 60 cm superharmonisk ud. Det samme gælder for møbler: Et firkantet tæppe passer perfekt til et firkantet spisebord, for eksempel.

  Fordelene på et øjeblik

  • Kvadratiske tæpper skaber en følelse af ro og symmetri

  • De er perfekte til små rum

  • De findes i utallige stilarter og størrelser. Hos benuta kan du finde kvadratiske tæpper online i 160 x 160 cm, 200 x 200 cm og andre størrelser.

  Stort udvalg af designs

  Uanset om det er et udendørs tæppe, der er kvadratisk, eller en hyggelig højpolet model til din stue - i vores benuta shop finder du et tæppe, der passer perfekt til dig takket være det store udvalg af materialer, farver og størrelser. Her får du 3 tips til at hjælpe dig med at vælge din nye favorit:

  1) Størrelse

  Vælg den rigtige størrelse for at få mest muligt ud af dit nye firkantede tæppe. Bestem den rigtige tæppestørrelse ud fra det centrale møbel i dit rum. Hvis din seng, sofa eller dit spisebord er meget stort, anbefaler vi et kvadratisk tæppe med en størrelse på mindst 300 x 300 cm. Hvis du har lidt plads i rummet, er et kvadratisk tæppe på 160 x 160 cm tilstrækkeligt.

  2) Materialerne

  Fra luksuriøst skinnende viskose over robust jute til naturlig uld - hos benuta finder du firkantede tæpper i forskellige materialer til enhver livsstil og smag. Til stuen eller soveværelset anbefaler vi en hyggelig model. Især firkantede tæpper med høj luv i uld eller syntetiske fibre giver her en varm og hyggelig følelse. Plejelette modeller af syntetiske fibre eller vaskbare tæpper er velegnede til altanen, terrassen, køkkenet eller gangen.

  3) Farver og stilarter

  Vælg dit nye firkantede tæppe, så det passer til resten af din indretning og skaber et harmonisk look. Et firkantet tæppe i grå, sort eller creme passer godt til en moderne stil. Tæpper i skandi-stil er også det perfekte supplement til et monokromt look. Hvis du kan lide det farverige og usædvanlige i dine fire vægge, finder du også et stort udvalg af farverige firkantede tæpper i benuta-shoppen, som passer perfekt til Colourful Living-trenden - mulighederne er uendelige!

  Sådan plejer du firkantede tæpper

  Rengør dit tæppe grundigt og regelmæssigt for at have glæde af det i lang tid. Støvsug det en gang om ugen, luft og tap det regelmæssigt og giv det en dybderengøring hvert et til tre år. Vask det i vaskemaskinen eller i hånden, hvis producenten siger, at du kan det. Hvis du ikke kan vaske dit tæppe, kan en tæpperenser hjælpe dig.

  Køb firkantede tæpper online hos benuta

  Er din nysgerrighed vakt, og vil du gerne prøve noget nyt i dit hjem? Så er vores benuta-onlineshop det rette sted for dig! Vi har et kæmpe udvalg af firkantede tæpper til priser, der vil inspirere dig! Når du har fundet din favorit, sender vi den bekvemt og helt gratis direkte hjem til dig. Og hvis du ikke kan lide det, kan du blot sende det tilbage til os. God fornøjelse med at shoppe og kigge rundt!