Leveringstijd: i øjeblikket ca. 5-7 dage | Udvidet ret til retur: 60 dage | Hjælp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EKSTRA*
FÅ DIN RABATKODE NU

Vaskbare børnetæpper

Varer 1-50 af 50

Varer 1-50 af 50

Varer 1-50 af 50

Tæpper til børn, der kan vaskes

I dag er udvalget af vaskbare børnetæpper større end tidligere. Indretningen af børneværelser som en oase af velvære og leg spiller en vigtig rolle og er vigtig for vores børns værelser. Hvis du leder efter et vaskbart børnetæppe til piger og drenge - så finder du det hos benuta. Ligesom vi fører et stort udvalg af moderne tæpper, udvider vi hele tiden vores populære sortiment af vaskbare børnetæpper til børn. Udvalget af farver og mønstre er enormt, og vi lagerfører mange af de vaskbare børnetæpper, så vi kan garantere hurtig levering. Naturligvis kan du også få særligt trendy mønstre som f.eks. et tæppe med stjerner, der giver en individuel charme til ethvert børneværelse. Du har også forskellige former til rådighed: ovale, firkantede, stjerneformede eller måske er du til et rundt tæppe? Du kan nemt rode rundt i vores butik og vælge et perfekt vaskbart børnetæppe til dig og dit barn.

 

Vaskbare børnetæpper - kvalitetssikret

Det er en leg at finde en perfekt model af vaskbart børnetæppe i benuta shop for alle, der søger et vaskbart børnetæppe til en fordelagtig pris. Udover design og fordelagtige priser, har vi fokus på kvaliteten af de materialer, vi bruger fire tæpper. Vores vaskbare børnetæpper er produceret af 100% ren bomuld. Et andet punkt er, at de vaskbare børnetæpper er nemme at vedligeholde, robuste og de kan tåle en hel del ligesom et modstandsdygtigt udendørs tæppe.

Oplev vores sortiment af vaskbare børnetæpper til børn online hos benuta.

* Gælder for alle nye nyhedsbrevsabonnenter. Kuponen er gyldig i fire uger fra registrering. Ingen minimumsværdi for bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponer. Ingen cashback tilgængelig.