Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • taeppe hvid
 • Tæpper hvid

  253 Produkter

  253/253 Resultater

  Tæppe hvid for en hyggelig og klar atmosfære

  Hvide tæpper og farven hvid generelt er meget populære inden for boligindretning. Hvid repræsenterer klarhed og tilføjer en tidløs charme og enkel elegance til ethvert hjem. Desuden er hvide tæpper alsidige allroundere: deres lyse fløjl er ideel til mørke rum, da den udvider dem visuelt og giver dem mere dybde. Men de forskønner også ethvert rum med deres enkle udseende. Hvide tæpper holder sig selv på en imponerende måde og garanterer dermed masser af plads til den øvrige udsmykning af rummet. Afhængigt af modellen og det anvendte materiale tilføjer et hvidt tæppes luv en smuk struktur til rummet. Hvis det er lavet af uld, giver det behagelig varme til dine fødder. Et hvidt shaggy tæppe øger derimod i høj grad komforten i alle rum takket være dets lange luv.

  Kombinationer af hvide tæpper

  Et hvidt tæppe fremhæver enhver indretningsstil og kan kombineres med designtilbehør i alle forskellige farver. Der er kun få modeller, som giver så stor frihed. Farverige tæpper er f.eks. mindre fleksible med hensyn til det farveskema, de kan integreres i. Det er trods alt lettere at matche en enkelt, diskret farve med din indretning end flere farver for at skabe et harmonisk helhedsbillede. Dette er ikke tilfældet med et hvidt tæppe - uanset om dit hjem har naturlige træmøbler, en elegant lædersofa eller farverig keramik - et hvidt tæppe passer til enhver farve og ethvert materiale.

  benuta Styling-Inspo

  Er du stadig usikker på, hvordan du bedst viser et hvidt tæppe frem, eller har du bare lyst til at prøve noget nyt? Så lad dig inspirere af vores stylingtips og forvandl ethvert opholdsrum til et stilfuldt rum!

  • Stue: Læg et stort hvidt tæppe under eller foran sofaen, og rummet vil se meget hyggeligere ud. Vælg en model med en høj gang for at få varme fødder - selv om vinteren! Et tæppe med kort luv og en relief- eller vaffelstruktur ser også godt ud her og giver din stue et moderne skandinavisk præg.

  • Gang: En hvid løber eller en rund model er perfekt til små indgangspartier. De åbner rummet op og gør det mere indbydende. Hvis du vil lægge et hvidt tæppe i gangen, anbefaler vi en vaskbar model eller et robust indendørs/udendørstæppe. Disse modeller er lettere at pleje.

  • Kontor: Den klare og lyse farve på det hvide tæppe distraherer dig ikke. Det giver dig mulighed for at fokusere på dit arbejde. Men du sidder stadig i en hyggelig atmosfære, da gulvet ikke ser bart ud.

  Stort udvalg af hvide tæpper

  Hos benuta kan du vælge mellem et stort udvalg af hvide tæpper. Uanset om du er på udkig efter et rundt hvidt tæppe, et hvidt uldtæppe eller et tæppe lavet af syntetiske fibre af høj kvalitet, et hvidt tæppe til dit bryllup eller en anden begivenhed - hvide tæpper fås i alle tænkelige former og endda i et stort udvalg af designs. Således kan din foretrukne model endda være dekoreret med grålige designelementer, det kan være særligt robust og fungere som køkkenløber eller det kan være et superflinkt shaggy tæppe, som er ideelt til din stue. Prisen på et hvidt tæppe afhænger af størrelsen, produktionstypen, materialerne og det mærke, du vælger. Lad dig inspirere af vores store udvalg af hvide tæpper og find dit foretrukne hvide tæppe hos benuta i dag.

  Ud over en hvid version er vores beige tæpper et godt alternativ. Deres farve tilføjer en luksuriøs atmosfære til ethvert interiør.