Leveringstijd: i øjeblikket ca. 3-5 dage | Udvidet ret til retur: 60 dage | Hjælp & kontakt
VINTERUDSALG SPECIAL | 20 % EKSTRA*
Få din rabatkode nu

Med vores LYTTE-legemåtter kan du skabe et smukt sted, hvor dine børn kan lege frit og sikkert. Leg, praktisk og individuel - designet til et farverigt familieliv

LYTTE Playmats

 

Stilfulde og multifunktionelle legemåtter

Dit og dine børns ønsker og behov ligger vores designteam meget på sinde. Derfor har de skabt legetæpper, der passer perfekt til jeres eventyrlige familieliv fuld af sjov, kærlighed og tryghed. 

Giv sjov i gave

Leder du stadig efter den perfekte julegave til små opdagelsesrejsende? Vores LYTTE-legemåtter vil få både små og store børn til at få øjnene til at lyse op. Måtterne kommer i en smuk emballage, der ser godt ud under juletræet - du skal bare binde en sløjfe, og så er du færdig! 

Lige så unik som du er 

Leg og glædeligt udforske verden - især i de første leveår tilbringer vores små børn meget tid på gulvet. Hjemme eller på farten Takket være den sammenføjelige form og den praktiske taske kan du tage dem med overalt og fleksibelt tilpasse dem til dine behov. 

Design, der inspirerer unge og ældre

Det var vigtigt for os at udvikle legetæpper, der passer perfekt til dig og dit hjem og tiltaler både børn og interiørelskende forældre. Det bedste af det hele er, at de moderne designs også kan kombineres med vores andre LYTTE-tæpper og tilbehør til børneværelset

Let’s grow together

Vores legemåtter er designet til børn i alle aldre og køn. De er velegnede til babyer helt ned til nul år. Især for småbørn fra tre år er det sjovt at samle og adskille legetæpperne i fællesskab og fremme deres kognitive færdigheder.

Beskyttet sjov

Hos LYTTE fokuserer vi på dine børns sikkerhed. Naturligvis er vores legetæpper også testet for skadelige stoffer. De er fremstillet af særligt blødt og modstandsdygtigt skum (EVA-skum), som beskytter de små mod kolde gulve, mens de kravler, leger og tager deres første skridt. Samtidig reducerer de støj. 

Designet til det virkelige liv

Takket være den vandtætte overflade kan du nemt rengøre vores legetæpper med en fugtig klud. For at få glæde af Playmats i lang tid anbefaler vi, at du lader støvsugeren stå på plads og ikke stiller tunge møbler eller skarpe genstande på dem. Undgå også direkte kontakt med sollys, og brug måtterne kun indendørs. Vores indendørs og udendørs måtter er et godt valg som en hyggelig udendørs legemåtte. 

*Gyldig for alle nye nyhedsbrevsabonnenter. Gyldig indtil 14.2.2023. Ingen minimumsværdi for bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponer. Ingen cashback tilgængelig.