Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • bornevaerelse indretning
 • Børneværelse indretning

  40 Produkter

  40/40 Resultater

  Stilfuld indretning til børneværelset i et stort udvalg

  Børneværelser er farverige, legesyge og opmuntrer de smås kreativitet! Det skal være en oase af velvære og en invitation til at lege og tumle. I benutas onlinebutik finder du alt, hvad du skal bruge for at skabe en børnevenlig atmosfære. Ud over flotte børneværelseindretninger i mange forskellige stilarter finder du også et stort udvalg af børnetæpper i populære designs og farver.

  Flot børneværelsesdekoration til piger og drenge


  Uanset om du vil indrette børneværelset til en pige eller en dreng, har vi det helt rigtige til dig. Vores dekorationer til børneværelset er designet med sans for detaljer: Motiver som regnbuer, stjerner eller neutrale prikdesigns får pige- og drengehjerter til at banke hurtigere, og takket være de forskellige stilarter kan du skabe et eventyrværelse, tage på safari med dine små eller skabe en legesyg stemning, der inviterer dig til at drømme.

  • Sødt design: Regnbuemotiver er meget populære som dekoration på børneværelset. Børnplaider, legetæpper eller endda vægdekorationer med søde regnbuer bringer farve og glæde ind på værelset.

  • Eventyrlige motiver: Dino-dekorationer til børneværelset eller motiver med raketter og astronauter inviterer dine børn på eventyr. Du kan bl.a. finde disse flotte designs på vores puder til børneværelset.

  • Safarimotiver: Safarimotiver har været meget populære i de senere år. Du kan finde løver, giraffer eller junglemønstre på nettet og gøre dit barns værelse mere spændende med dekorationer som puder til børneværelset.

  Brug børneværelsets væg som et lærred til at udtrykke dine børns personligheder og interesser. Ophæng og vægdekorationer til børneværelset er særligt velegnede til dette. Vævet af makramé eller med søde dyremotiver er vægophæng det perfekte tilbehør til at forbedre ethvert børneværelse. Udsmykningen skaber en hyggelig og inspirerende atmosfære, der sammen med resten af rummet fanger øjet og stimulerer kreativiteten. Uanset om det er indretning af børneværelset med løver, regnbuer, safari eller mere neutrale designs - designmulighederne er næsten ubegrænsede! Gennemse vores aktuelle vægdekorationer og gobeliner online.

  Guirlander: Flot dekoration til børneværelset

  Uanset om det er til fødselsdage, særlige lejligheder eller hverdagssamvær, er en guirlande på dit barns værelse et godt valg til at gøre rummet mere indbydende. Med sine farverige flag eller pastelfarvede design bringer en guirlande mere glæde og sjov til værelset på en legende måde.

  Ud over vimpelguirlander kan du købe andre søde dekorationer til børneværelset online hos benuta. Vores gobeliner og vægtæpper med regnbuer eller søde dyr er også gode til at tilføje charme til dit barns værelse. Bare prøv det!

  Guirlander i bomuld

  Vil du dekorere dine kæres børneværelse med en guirlander, eller leder du efter den rigtige gadget til en fest? Så skab en munter og indbydende atmosfære med vores vimpelkæder med farverige flag! Guirlanderne er lavet af bomuld i høj kvalitet og fås i farverige designs. Oplev vores udvalg af smukke guirlander hos benuta nu og giv rummet et mere personligt præg!

  Køb dekoration til børneværelset hos benuta

  Hos benuta kan du forvente et stort udvalg af kærligt designet børneværelseindretning, der vil forvandle dit barns værelse til et indbydende lege- og læringsmiljø. Fra dekorationer til piger og drenge til forskellige temaverdener med dinoer, løver eller jungle og safari - du finder alt, hvad et børnehjerte begærer online.
  Få dine favoritter leveret hurtigt og bekvemt til din dør. Hvis du ikke kan lide noget af pynten til børneværelset, kan du bare returnere det til os. Takket være vores udvidede returpolitik har du endda 60 dage til at gøre det.


  Design et børneværelse nu, som dine børn vil elske!