Leveringstijd: i øjeblikket ca. 5-7 dage | Udvidet ret til retur: 60 dage | Hjælp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EKSTRA*
FÅ DIN RABATKODE NU

Tæppe grå

Varer 1-96 af 295

Side

Varer 1-96 af 295

Side

Varer 1-96 af 295

Grå tæpper

Et gråt tæppe er et tidløst indretningselement, der sætter et stilfuldt præg på stuer, spisestuer og soveværelser. Takket være et bredt udvalg af nuancer, herunder meget lyse og mørke, kan du berige hvert rum med et smukt sølvfarvet tæppe eller et elegant koksgrå tæppe, for eksempel. Hos benuta finder du elegante og moderne tæpper i mange forskellige grå nuancer, og du kan således vælge mellem et meget bredt udvalg af grå tæpper og samtidig sætte smukke accenter på din boligindretning. Ønsker du at tilføje elegance til dit badeværelse? Så vælg f.eks. en lysegrå bademåtte. Eller ønsker du at tilføje ekstra komfort til dit udendørs område? I så fald er et robust, gråt udendørs tæppe det perfekte valg for dig. Ligesom et sort tæppe skaber et gråt tæppe et tidløst og elegant look, som beriger mange forskellige slags indretninger, herunder moderne og klassiske designs.

 

Stort udvalg af grå tæpper

Grå tæpper fås også i alle mulige former og designs. Sænk tæerne ned i et fløjlsagtigt viskosetæppe eller i et varmt gråt tæppe af naturlige uldfibre. Uanset om du foretrækker en lavpolet, mønstret model eller et ensfarvet gråt shaggy tæppe, kan du hos benuta finde det grå tæppe, du leder efter. Da de mest enkle designs som regel er de bedste, finder du ofte grå tæpper i ensfarvede designs, men moderne mønstre, såsom ornamentale eller geometriske mønstre, pryder også grå og koksgrå tæpper og bringer dermed det unikke look af dette stilfulde gulvtilbehør frem i lyset. Det er ligegyldigt, om du ønsker, at disse skal have en rund eller rektangulær form, takket være et varieret udvalg kan du vælge dit grå tæppe helt efter din smag. Uanset hvilket tæppe det bliver - lysegråt, koksgråt, rundt eller firkantet, kan du ikke gå galt i byen med et gråt tæppe.Sådan kombinerer du grå tæpper

Det bedste ved grå tæpper og sølvfarvede tæpper er, at de kan kombineres med en lang række farver og stilarter. Pastelfarver passer f.eks. smukt sammen med dem. Hvis man foretrækker et endnu lysere look, kan man også vælge hvide tæpper, da de er et godt alternativ til gråt gulvtilbehør og også passer til enhver stil af indretning. Afhængigt af den grå nuance passer grå tæpper også godt sammen med mørke møbler og skaber et særligt elegant look. Charcoal tæpper er derimod mere velegnede til lyse møbler og solbeskinnede rum, da der skabes flere kontraster. Under alle omstændigheder giver hvert enkelt tæppe takket være naturlige og syntetiske materialer af høj kvalitet en varm og hyggelig atmosfære i ethvert rum.

* Gælder for alle nye nyhedsbrevsabonnenter. Kuponen er gyldig i fire uger fra registrering. Ingen minimumsværdi for bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponer. Ingen cashback tilgængelig.