Leveringstijd: i øjeblikket ca. 3-5 dage | Udvidet ret til retur: 60 dage | Hjælp & kontakt
VINTERUDSALG SPECIAL | 20 % EKSTRA*
Få din rabatkode nu

Vær nysgerrig, opdag verden med glæde og oplev spændende eventyr hver dag: LYTTE, det eksklusive børnemærke fra benuta, står for lethed, sjov og livsglæde på børneværelset!

Vores Lytte-favoritter

Uanset om det drejer sig om naturfibre, tæpper af syntetiske fibre, der er lette at vedligeholde, eller vaskbare designs af bomuld: Vores moderne LYTTE-hjemtextiler af høj kvalitet er designet til trendbevidste forældre og børn. Ud over de søde motiver til de små finder du også fine modeller, som vil glæde de større børn. Med vores LYTTE-produkter bliver børneværelset et hyggeligt tilflugtssted, hvor din hvirvelvind kan slappe af og udvikle sig frit.

Kun det bedste til de små

For os er beskyttelsen af dine børn det vigtigste. Derfor bruger vi kun nøje udvalgte materialer af høj kvalitet til vores LYTTE-produkter. Alle vores tæpper af syntetiske og mange naturfibre er f.eks. forsynet med Oeko-Tex Standard 100-kvalitetsmærket og er derfor testet for skadelige stoffer i henhold til nøje definerede kriterier.

Læs mere: www.oeko-tex.com

Tip

For at undgå, at dit tæppe glider og bliver en snublefare, når du boltrer dig og leger, anbefaler vi, at du altid bruger et underlag.

LYTTE-NYHEDER

Vaskbare bomuldstæpper til børn

Er der gået noget galt under spillet? Bare rolig! Vores vaskbare modeller af 100 % bomuld kan nemt vaskes ved 30 °C i vaskemaskinen. På den måde er tæppet nemt at rengøre igen, og du har tid nok til de virkelig vigtige ting i livet: dine børn! Vores vaskbare designs er også gode til store og små kæledyrsallergikere.

OPDAG VASKBARE LYTTE TÆPPER

Sorgenfri legeglæde: tæpper af syntetiske fibre

Vores LYTTE-tæpper af syntetiske fibre er holdbare, slidstærke og nemme at rengøre. De bløde syntetiske fibre gør tæpperne særligt nuttede! Simpelthen perfekt til vilde eventyrere og nuttede katte! Vores tæpper af syntetiske fibre bringer lethed og hygge ind på dit børneværelse!

TÆPPER AF SYNTETISKE FIBRE FRA LYTTE

Naturligt smukke: tæpper af naturfibre

Uanset om det er uldtæpper eller jute-design - vores LYTTE naturfibertæpper er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der er fremstillet af bæredygtige råmaterialer. Tæpperne er varmeisolerende, stødlydsabsorberende og skaber på ingen tid en hyggelig atmosfære og et behageligt rumklima. Tip: Takket være deres antistatiske virkning er disse børnetæpper også særligt velegnede til små allergikere.

VORES NATURLIGE FAVORITTER

LYTTE boligtilbehør

Fra søde puffer og hyggelige puder til legesyge vægophæng: vores kærligt designede LYTTE boligtilbehør fuldender børneværelset og giver en ekstra dosis hygge og sjov.

BOLIGTILBEHØR FRA LYTTE

Unsere LYTTE Community

Egal ob Kids-Interior oder Tipps & Tricks rund um deinen Elternalltag, Schwangerschaft, Mom-Realtalk und Babyerstausstattung: Tausche dich in unserer LYTTE Community mit anderen Eltern über das kunterbunte Leben mit Kindern aus und lasse dich inspirieren.

Uanset om det drejer sig om børneinteriør eller tips og tricks til hverdagen som forældre, graviditet, morsnak og babyudstyr for første gang: udveksl idéer med andre forældre i vores LYTTE-fællesskab om det farverige liv med børn og bliv inspireret. Tag dine indlæg med #MYLYTTE, og vis os din stil!

*Gyldig for alle nye nyhedsbrevsabonnenter. Gyldig indtil 14.2.2023. Ingen minimumsværdi for bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponer. Ingen cashback tilgængelig.