Spring
 • Home>
 • boligtilbehor>
 • kurve
 • Kurve & Opbevaringskurve

  8 Produkter

  8/8 Resultater

  Kurve & opbevaringskurve som stilfulde hjælpere i hverdagen

  I køkkenet flyver grøntsagerne fra sidste uges indkøb rundt på køkkenbordet, du kan simpelthen ikke finde en passende plads til dine accessories i påklædningsrummet, og dine børn har spredt deres legetøj vildt i stuen - vores stilfulde og praktiske kurve er din redning i netop sådanne øjeblikke! Fordi en opbevaringskurv ikke kun ser smuk ud og tilføjer dekorative højdepunkter, den holder også dit hjem ryddeligt. 

  Opbevaringskurve for enhver smag

  Du vil gerne købe en kurv, men leder stadig efter det rigtige stykke til dit hjem? Så er din søgen slut, for hos benuta finder du kurve til enhver smag og stil. Vores opbevaringskurve af naturmaterialer af høj kvalitet overbeviser med deres fremragende kvalitet og stilfulde udseende. 

  I vores benuta online shop finder du 

  • Praktiske kurvesæt til gode priser

  • Vævede kurve af jute og hamp 

  • Håndlavede kurve lavet af bomuld

  Alsidig organiserer til alle rum 

  Uanset i hvilket rum en opbevaringskurv altid passer! På børneværelset hjælper de dine børn med at rydde op i legetøj, nusseklude & co. I stuen er kurvene en stilfuld måde at opbevare småting eller puder og tæpper på. Og på åbne hylder skaber en dekorativ kurv et ekstra blikfang i din indretning. 

  • På badeværelset: På badeværelset finder make-up og plejeprodukter deres faste plads i en dekorativ kurv. Uinteressante ting som f.eks. toiletpapir kan også nemt opbevares i vores smukke kurve. Dette sikrer orden og ro - perfekt til din næste wellness-dag!

  • I stuen: Kurve hjælper dig også med at opbevare småting som f.eks. kabler og fjernbetjeninger pænt og smukt i stuen. Men også som stilfuld opbevaring til puder, tæpper & co. eller som smukke plantekasser til dine planter er opbevaringskurvene fantastiske.

  • I omklædningsrummet: Hvem har ikke oplevet det - du har knap nok planlagt dit outfit til dagen, og der flyver allerede tørklæder, bælter og andet tilbehør rundt i omklædningsrummet. Kurve er et middel her og er en super ukompliceret organiseringsmiddel til dit tilbehør. 

  • I køkkenet: Kartofler, æbler, løg & co. har aldrig været bedre opbevaret - det lover jeg! 

  • I gangen: Uanset om det er dine nøgler, din pung eller solbriller - alt finder sin plads i en kurv. Så nemt er det at starte dagen afslappet. 

  • I hobbyrummet: Fra strikning til syning, håndarbejde og værktøj - med kurve forbliver alting ryddeligt, og du får mere tid til de virkelig vigtige ting i livet: dine hobbyer.

  Essentielle ting til et smukt hjem

  Det er de små ting, der giver vores hjem det sidste touch. Ud over stilfulde kurve, der holder orden og ro, er det først og fremmest tæpper, hyggelige puder og lune tæpper, der gør dit hjem til dit personlige sted til velvære. I vores benuta shop finder du alle de tæpper og boligtilbehør, du har brug for til et smukt hjem - uanset hvilken stil du elsker! 

  Køb kurve & opbevaringskurve online hos benuta

  Med vores stilfulde kurve bliver du på ingen tid et organisationstalent og gør selv Marie Kondo grøn af misundelse med dit ryddelige hjem. I vores benuta shop finder du et stort udvalg af opbevaringskurve til ethvert formål og enhver smag. Når du har fundet din favorit, sender vi den direkte hjem til dig. Hvis du ikke kan lide den, kan du returnere den komfortabelt til os med vores udvidede returret på 60 dage. God fornøjelse med at browse og shoppe!