Spring
 • Home>
 • boligtilbehor>
 • dormatter
 • Dørmåtter

  13 Produkter

  13/13 Resultater

  En smuk velkomst: dørmåtter

  Skab en hyggelig og indbydende atmosfære med dørmåtter - allerede inden dine gæster træder ind i dit hjem. Vores dørmåtter giver et dekorativt udtryk foran din indgangsdør og har samtidig en praktisk anvendelse: De holder snavs og fugt ude af dit hjem og forhindrer skader på gulve og tæpper.

  Fordelene ved dørmåtter i et overblik

  • Dørmåtter er et dekorativt udtryk

  • De holder snavs og fugt ude af dit hjem

  • De er robuste, nemme at vedligeholde og lette at rengøre

  Praktisk tilbehør til indendørs og udendørs brug

  Dørmåtter er et nyttigt og stilfuldt tilbehør, og det er ikke kun til din hoveddør. Du skal blot lægge din nye dørmåtte ud foran din terrasse-, altan- eller havedør for at holde snavs og fugt ude af dine fire vægge. Men dørmåtter er også den perfekte tilføjelse til dit hjem indendørs: Placer dem f.eks. i gangen eller køkkenet. Stilfulde jute-dørmåtter skaber et naturligt og moderne look indendørs. Brug dem dog kun indendørs, da de ikke blander sig godt med vand. Uden for din hoveddør eller i gangen anbefaler vi en plejeløs model af syntetiske fibre.

  Sådan rengør du din dørmåtte

  Vores dørmåtter er robuste og nemme at rengøre. Det betyder, at de kan modstå det daglige slid i indgangspartiet. Rengør og plej din dørmåtte regelmæssigt, så den bevarer sin glans i lang tid. Støvsug og ryst måtten ud for at fjerne støv og overfladesnavs. Ved genstridigt snavs eller pletter anbefaler vi, at du bruger en tæpperenser.

  Stort udvalg i benuta

  Vi tilbyder et stort udvalg af gulvmåtter i høj kvalitet. For at hjælpe dig med at finde den rigtige til dit hjem, har vi udarbejdet en kort tjekliste til dig.

  Farven

  En sort dørmåtte har den fordel, at snavset er mindre synligt. En beige dørmåtte skaber derimod en venlig og indbydende atmosfære. Hvis du kan lide det farverigt og ønsker at lave et stilmæssigt statement med din dørmåtte, er farverige modeller eller individuelle designs det rigtige for dig.

  Det skal din dørmåtte kunne gøre

  Vælg en dørmåtte til indgangspartiet, der er smudsafvisende, absorberer fugt under dine sko og binder støv. I vores benuta-shop finder du et stort udvalg af slidstærke dørmåtter af høj kvalitet. For at forhindre, at måtterne glider, har mange af vores designs en latexbelægning på bagsiden. Det betyder, at du ikke har brug for et underlag til tæpper. Tip: På grund af latexbelægningen er disse tæpper dog ikke egnede til gulvvarme.

  Materialet

  Vi anbefaler, at du vælger en dørmåtte af et robust materiale, især til din hoveddør. Her kan du finde alt fra plastik til gummi, hamp, sisal- eller kokosfibre. Indendørs er du derimod mere fri i dit valg af materiale. Her vil din dørmåtte blive udsat for mindre slitage, og derfor kan du også placere en måtte af jomfruuld eller jute. På badeværelset er dørmåtter af behagelig bomuld en velsignelse for dine fødder.

  Et hjem, der passer til din smag

  Giv ikke kun dit indgangsparti, men hele dit hjem en stilfuld makeover, og tilsæt dit eget personlige præg - med tæpper og boligtilbehør. Uanset om det er hyggelige puder, hyggelige tæpper, praktiske opbevaringskurve eller tæpper - i vores benuta-shop finder du alt det nødvendige til et smukt og hjemligt hjem.

  Køb dørmåtter online hos benuta

  Gennemse vores store udvalg af stilfulde dørmåtter nu og overbevis dig selv om vores uforlignelige benuta-kvalitet. Hvis din nye dørmåtte ikke passer perfekt til dit hjem, kan du returnere den til os med vores udvidede returret på 60 dage.