Spring
 • Home>
 • vintage taepper
 • Vintage-tæpper

 • Vintage Velvet
 • Kollektion Frencie
 • Kollektion Visconti
 • Kollektion Nova
 • Kollektion Yuma
  656 Produkter

  656/656 Resultater

  Vintage tæpper

  På tidens puls: Vintage tæpper har været en af de store indretningstrends i et stykke tid og erobrer nu flere og flere hjem - nogle gange i form af runde tæpper eller endda i form af tæppeløbere. Normalt er det ikke afgørende, hvilke mønstre vintage tæpper er dekoreret med, da det er udseendet generelt, der er det eneste, der betyder noget. På den ene side giver produkter i vintage stil indtryk af, at de har været i brug i lang tid, og skaber dermed en følelse af stabilitet og tradition. På den anden side er de bogstaveligt talt tidløse, og derfor behøver man ikke at frygte, at tæpper i vintagestil hurtigt går af mode igen. Ofte er de fremstillet af plejelette syntetiske fibre, hvilket gør dem lige så robuste som køkkentæpper.

  Patchwork-tæpper

  Tæpper i patchwork design har også et bevidst brugt-look; ligesom vintage tæpper. Med hensyn til mønsteret er de dog snarere kendetegnet ved patchworkmotiver i stedet for blegede, falmede farvetæpper. Smukke patchwork tæpper kan også være dekoreret med lyse farver eller andre levende stilarter. Afhængigt af den enkelte model kan de endda bruges som seje børnetæpper, især til ældre børn og teenagere. Bearbejdningen af materialerne kan også være meget forskelligartet: I det ene tilfælde er et patchwork tæppe bogstaveligt talt syet sammen af flere lapper, i det andet tilfælde er det vævet som en del eller håndlavet som uldtæpper af høj kvalitet. Under alle omstændigheder skaber patchwork tæpper en livlig atmosfære i store rum eller rum med en enkel indretningsstil.

  Trendy tæpper i brugt look i et stort udvalg

  Hos benuta kan du vælge mellem en betydelig mængde vintage tæpper. Forblæste farver, forskellige mønstre og smukke designs: Vælg mellem orientalsk inspirerede traditionelle mønstre, moderigtige retroversioner eller tæpper i brugt look. Samtidig tilbyder vi et stort udvalg af moderne patchwork-tæpper til enhver smag og ethvert rum i boligen. Hvis du er mere til klassiske designs, kan du måske lade dig inspirere af vores orientalske tæpper af høj.

  ,