Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
  • Home>
  • spisestue taepper
  • Tæpper til spisestuen

    822 Produkter

    822/822 Resultater

    Hvilket tæppe til spisestuen passer til dig?

    Varme fødder ved familiebrunch eller en hyggelig atmosfære ved en festlig middag - et tæppe i spisestuen giver komfort og en hyggelig atmosfære. Men hvordan finder du det perfekte tæppe til spisestuen? Vores 5 tips viser dig hvordan:

    1) Find den rigtige bunhøjde

    Tæpper med kort luv eller tæpper med flad vævning er velegnede i spisestuen. Med disse designs kan stolene ved spisebordet let flyttes, når du rejser dig op eller sætter dig ned. Med tæpper med høj luv er der derimod risiko for, at stolebenene vikler sig ind i den lange luv. Desuden har fladvævede tæpper og tæpper med kort luv den fordel, at krummer let absorberes, og at støv tiltrækkes mindre - perfekt til spisestuen! Tip: En tæppebund forhindrer dit tæppe i at glide frem og tilbage.

    2) Vælg det rigtige materiale

    Vælg et plejeløst og slidstærkt tæppe til spisestuen, der kan tåle krummer og snavs. Vi anbefaler designs lavet af syntetiske fibre eller vaskbare tæpper. Sisal- og jutetæpper er også det perfekte gulvtilbehør til spisestuen takket være deres slidstærke struktur. Tip: Vores NANDI tæppe til indendørs og udendørs brug kombinerer jutes tidløse look med de nemme plejeegenskaber fra tæpper af syntetiske fibre.

    3) Slå den rigtige tone an

    Vælg dit tæppe til spisestuen så det passer til resten af din indretning for at skabe et harmonisk look. Hvis din indretningsstil er moderne og minimalistisk, anbefaler vi et ensfarvet spisebordstæppe i grå, sort eller creme. Eller tag et kig på vores store udvalg af tæpper i skandinavisk stil. Hvis du kan lide farver, vil et mønstret design eller et farverigt tæppe gøre tricket.

    4) Find din form

    Et rundt tæppe, en firkantet model eller et klassisk rektangulært tæppe? Stylingen i spisestuen ser særligt harmonisk ud, hvis dit tæppe tager formen af dit spisebord op. Ud over rektangulære designs er runde, firkantede eller ovale tæpper populære i spisestuen. Der er dog ingen grænser for, hvilken form dit tæppe kan have. Hvad med et ovalt tæppe, der passer til et rektangulært spisebord?

    Sådan finder du den rigtige tæppestørrelse

    Den rigtige tæppestørrelse i spisestuen afhænger af størrelsen på dit spisebord. Vælg et tæppe, der er stort nok til, at alle dine stole kan sidde komfortabelt. For at finde den rigtige størrelse er der et meget enkelt trick: Flyt alle stolene væk fra bordet og lad dem stå i den position. Mål nu arealet fra bordet til stolene. Du kan få flere tips om, hvordan du finder den rigtige tæppestørrelse, i vores guide til tæppestørrelser.

    Disse tæppestørrelser passer til disse spiseborde:

    • Spisegruppe med ca. otte siddepladser: Her passer et stort spisebordstæppe på 200 x 300 cm eller 240 x 340 cm. Et større spisebordstæppe i 250 × 350 cm fremhæver også din rummelige spiseplads.

    • Spisegruppe med ca. seks siddepladser: Her passer tæpper i 160 x 230 cm eller 200 x 290 cm.

    Tips til rengøring og pleje

    Rengør og vedligehold dit tæppe regelmæssigt for at bevare dets glans i lang tid - og det er nemt med disse 3 tips:

    • Støvsug dit tæppe en gang om ugen for at fjerne krummer. Regelmæssig slåning vil også holde dit spisebordstæppe rent.

    • Luft din spisestue i 15 minutter om dagen for at fjerne lugte fra dit gulvtæppe. Hvis du har et lille tæppe, kan du også hænge det ud i haven eller på balkonen en gang om ugen for at få frisk luft.

    • Er der gået noget galt, mens du festede? Brug en tæpperenser til at fjerne pletter hurtigt, effektivt og skånsomt.

    • Giv dit gulvtæppe en dybderensning hvert tredje til femte år. Vi anbefaler, at du får dine gulvtæpper renset af en professionel.

    Køb tæpper til spisestuen online hos benuta

    Hvis du ønsker at købe et tæppe til din spisestue, er benuta det rette sted for dig! Uanset om det er i grå, farverige eller sort/hvid: I vores benuta online shop finder du et stort udvalg af tæpper til spisestuen i forskellige farver, former og mønstre til fantastiske priser. For at gøre søgningen efter dit nye yndlingsstykke endnu mere behagelig leverer vi direkte hjem til dig. Hvis din favorit ikke passer perfekt, kan du returnere til os med vores udvidede returpolitik. Så hvad venter du på?